El Germans Trias posa en marxa el projecte @prop

1
2990

L’Hospital Germans Trias de Badalona ha posat en marxa un projecte per connectar malalts hospitalitzats de Covid-19 amb els seus familiars o amics mitjançant videotrucades. @prop és una iniciativa que identifica els pacients que es troben aïllats i que no tenen competències digitals o tecnologia pròpia per estar en contacte amb als seus éssers estimats. Es tracta d’ un projecte impulsat per la direcció infermera, la Unitat d’Atenció a la Ciutadania, Comunicació i la Direcció d’Innovació, on la coordinació és clau per poder identificar les situacions on és més necessari intervenir per suplir les escletxes digitals.

L’arrancada d’aquets projecte ha estat possible gràcies a les aportacions de tauletes que la Fundació Àlex ha cedit a l’hospital. La primera videoconferència es va fer dijous 9 d’abril a la planta 10a i va connectar un pacient aïllat per COVID-19 amb la seva filla a França.

Segons ha explicat l’hospital badaloní en un comunicat, el projecte s’ha complementat amb telèfons mòbils que han arribat a través L’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, impulsant conjuntament amb la fundació TICSalut i el projecte Derecho a Conectarse, liderat per COVIDWarriors. Gràcies a aquestes noves donacions, l’Hospital ha disposat de diferent targetes SIMS que permeten fer videoconferències en àrees on no arribava la xarxa wi-fi de l’hospital, com eren les zones de crítics, uns pacients que precisament tenien molta necessitat de poder connectar-se amb els seus familiars.

1 COMENTARI

  1. Mi capitán 😍 te adoro!💖 Prontito en casa🙏, muchas gracias por este proyecto tan bonito que estáis haciendo y poder comunicarnos con los pacientes👏🏼👏🏼

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom