El festival metropolità de dansa baixa per segona vegada al metro

0
564

Un any més, el festival Dansa Metropolitana, en col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona, torna a portar l’art del moviment al metro. Serà el segon any del festival i també la segona vegada que baixa al suburbà. Enguany ho farà de la mà de la plataforma HOP, amb una intervenció artística itinerant per diverses estacions de la xarxa.

El HOP ha dissenyat una intervenció multidisciplinària, una fusió entre danses urbanes, africanes, circ i dansa contemporània, per transformar la monotonia del viatge i omplir-lo d’alegria i complicitats. Un grup de ballarins i dos músics interactuaran amb un DJ d’avantguarda que també sap ballar. Els acompanyaran en les seves coreografies, alumnes d’escoles de dansa dels diferents municipis. A Badalona, serà aquest dijous, a partir de les 18h, des de les estacions de Pompeu Fabra a Artigues.

Del 13 al 31 de març, Dansa Metropolitana programa més d’un centenar de funcions de dansa en diferents espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, l’Hospitalet, Santa Coloma i Esplugues. Enguany també s’hi sumen el Prat, Viladecans i Sant Cugat. La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els transports i els cinemes de diverses ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom