El CNL amplia l’oferta de cursos de català presencials

0
376
Les persones interessades a fer un curs de català caldrà que acreditin el nivell com a requisit essencial per preparar la inscripció. La prova de nivell és gratuïta, es pot fer en línia o presencialment, té una validesa de dos anys i es pot sol·licitar aquí des d’avui i fins al 10 de desembre.
Un cop se sàpiga el nivell que s’ha de cursar, es podrà formalitzar la inscripció en línia a través del portal d’inscripcions.. Les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s’hi podran inscriure des del dia 16 de desembre a les 9 h fins al 17 de desembre a les 23.59 h com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general, els dies 20 i 21 de desembre. Les persones amb dificultats per fer la inscripció en línia poden venir al CNL amb cita prèvia.
Més cursos presencials

El proper període de cursos ve marcat per la voluntat de reforçar la presencialitat, sobretot amb la finalitat de fomentar l’ús oral del català en els cursos de nivells més bàsics. Al CNL de Badalona i Sant Adrià oferirem aquest primer trimestre de l’any 35 cursos en total, dels quals més d’un 70 % seran presencials. I la resta seran en la modalitat virtual o en línia. Els cursos que s’ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març.

Els cursos de català del CPNL són gratuïts per als nivells inicials i bàsics per facilitar al màxim la introducció de nous parlants a l’aprenentatge de la llengua. Així mateix, en els cursos de nivells més avançats es podran sol·licitar reduccions del 50% i del 70%, d’acord amb el llistat de reduccions vigent. En qualsevol cas, caldrà acreditar la documentació que ho certifiqui durant el procés d’inscripció.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom