El Círcol estrena temporada amb ‘El Gegant del Pi’ de Pau Vinyals

0
312

‘El Gegant del pi’ és l’obra més personal del seu autor, Pau Vinyals, un actor jove però amb recorregut dins el panorama nacional que per primer cop pujarà a un escenari despullat de personatges, interpretant-se a si mateix, en un monòleg que ens anirà revelant una veritat incòmoda: El seu avi, el qual idolatrava, era franquista.

L’obra Aterra al Barcelonès per primer cop al teatre del Círcol de Badalona, el pròxim 15 d’octubre a les 20:30, amb un preu de 16 euros per tot aquell que la compri abans del 8 d’octubre. L’entitat entén aquest esdeveniment com una declaració d’intencions respecte a la voluntat que aquest any, els valors de lluita social, compromís amb l’actualitat i rigor artístic que històricament l’han definit es vegin més secundats que mai. Aquesta només és la primera de moltes altres propostes (El monstre de colors, Paisatge als ulls) que marcaran amb fermesa aquesta línia i que volen oferir a Badalona un espai obert a la ciutadania, de vocació transformadora, i, alhora, situar El Círcol com un punt de referència en l’àmbit de la cultura alternativa.

‘El Gegant del pi’ ha rebut elogis pel seu atreviment en l’exercici de memòria històrica i per l’honestedat amb què el seu autor i intèrpret despulla les pors i dèries que han format la identitat de la seva família i, per conseqüència, la seva. El Periodista Dani Chicano assegura al seu compte de twitter que “La interpretació de Vinyals, la millor que li recordo, i n’ha fet de remarcables. En aquest monòleg està realment bé”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom