El Círcol està finançant el Centenari dels Pastorets a través d’una campanya de Verkami

0
438

L’any 2020 Els Pastorets de Folch i Torres d’El Círcol van fer cent anys des de la seva primera posada en escena. L’any passat, a causa de la pandèmia, no ho van poder celebrar, i és per això que l’entitat es proposa tirar endavant el Centenari d’Els Pastorets aquest any. El Círcol vol aprofitar l’avinentesa per dur a terme una renovació del vestuari, de l’escenografia i de la música, que de retruc garantirà elevar l’esdeveniment per fer justícia a l’alçada de la fita que han assolit.

Verkami és una de les eines que l’entitat està utilitzant per aconseguir part dels fons necessaris per dur a terme aquesta renovació (vkm.is/pastorets100). Actualment, hi ha una campanya en marxa, on es poden aconseguir recompenses dividides en diversos packs, a la mida de totes les butxaques i gustos. Les recompenses volen ser una mostra d’agraïment, però també una manera d’experimentar els Pastorets d’una forma única i exclusiva. Col·laborant podràs aconseguir obsequis com el cartell oficial dels Pastorets, una entrada doble per l’assaig general, una disfressa antiga de Fúria o una sessió de fotos personalitzada amb el vestuari dels Pastorets.

Verkami és el mitjà que permet crear sinergies entre El Círcol i tot aquell que vulgui recolzar una renovació necessària per garantir la supervivència d’un esdeveniment clau de la cultura popular badalonina. A més, aquesta renovació es farà evident enguany per tots els badalonins que acostumen a venir al teatre en aquestes dates, que de seguida podran observar una millora en el vestuari i l’escenografia i un increment de la presència de la música en directe -especialment en la funció homenatge del dia 26 de desembre, Sant Esteve. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom