El Circ Raluy Legacy acosta el món del circ als infants

0
239
El Circ Raluy Legacy i la Fundació Pere Tarrés s’han aliat per apropar la màgia del circ a 1.800 infants de 25 casals d’estiu de Barcelona, l’Àrea Metropolitana i la demarcació de Tarragona. La iniciativa forma part del centre d’interès que la fundació ha escollit per aquest 2019 i que gira entorn el món circense. Els petits han participat en tres funcions de l’espectacle #THEMAGICFORMULA, que la companyia ha ofert a Badalona i en un taller en què aprendran les tècniques i habilitats necessàries per esdevenir uns bons artistes.
“El món del circ i el món del lleure compartim valors molt similars”, ha explicat Xavi florido, coordinador de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. que ha apuntat que igual que el Circ Raluy “busca el somriure dels espectadors a través de l’espectacle”, des de l’entitat es pretén trobar la felicitat dels infants “a través del lleure mentre aprenen a treballar en equip i treballen valors com la confiança i el respecte”.

Paral·lelamant, durant les setmanes de casal, els nens i nenes, amb la col·laboració dels seus monitors, han conegut les diferents disciplines vinculades al món del circ, a través de pallassos, ballarins, malabaristes, mags, forçuts i equilibristes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom