El Centre Parroquial Sant Josep tancarà el 30 de novembre

0
3882

Feia dies que la notícia ja circulava per molts cercles relacionats del Centre Parroquial Sant Josep, i aquest dimarts a la tarda ha saltat a la llum la possibilitat d’un tancament imminent. Aquest dilluns, totes les seccions del Sant Pep, i el Centre, rebien una comunicació per part de l’Arquebisbat de Barcelona que el dissabte 30 de novembre havien de cessar les seves activitats de les dues pistes del Centre Parroquial. Tot plegat, es destapava la primavera del 2018, quan un veí del carrer Enric Borràs, va posar una denúncia per excés de soroll. D’aquí surt a la llum la manca de llicències d’activitats al Centre Parroquial. Durant els darrers mesos, l’Arquebisbat de Barcelona, propietari del Centre, està treballant en un projecte de remodelació del Centre Parroquial. Després de la presentació de diversos projectes, ara mateix l’Arquebisbat té dos possibles que es coneguin, una cadena de gimnàs o una residència per a la gent gran i altres equipaments socials. De fet, en algun d’aquests projectes no queda clar si es mantindria la pista poliesportiva. En cas de triar el projecte sense pista, l’Ajuntament podria cedir un terreny per construir un nou pavelló, amb les plusvàlues que generés un d’aquests projectes. Ara per ara s’està treballant en quatre possibles espais, al Manresà, La Colina, Bufalà o Sant Roc. De fet, segons ha pogut saber aquest mitjà, durant aquests dies s’ha previst més reunions, entre Ajuntament i les seccions afectades, per buscar alternativesimmediates perquè puguin mantenir la seva activitat esportiva en altres espais de Badalona.
Quines activitats i equips estan afectats per aquest tancament?
Actualment, les dues pistes esportives son utilitzades per més d’una vintena d’equips del Bàsquet Sant Josep, una desena del Club de Patinatge i quatre equips de l’Associació
Espor tiva Badalonès, que l’utilitzen dissabte al matí. D’altra banda, el tancament també afectarà la pista de gel que s’hi muntava des de feia 3 anys i que ara està buscant una alternativa per muntar-la aquest Nadal. Si no, es plantejarà marxar de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom