El Centre Comercial Màgic agafa protagonisme per les Festes de Maig

0
314

Aquest dissabte, 21 de maig, el Centre Comercial Màgic Badalona es converteix per un dia en escenari de les Festes de Maig amb el Màgic Maig, un conjunt d’activitats preparades per a tots els públics. A més del Màgic, la programació de les Festes de Maig també ofereix altres activitats com ara: Maig en Dansa; Cantada d’Havaneres, Portes obertes del TallerBDN 2022 o el Concert de l’Orquestra del Conservatori de Badalona.

El Centre Comercial Màgic, dins del seu espai Màgic Maig, s’hi podrà veure La Faràndula, els Gegants! A partir de les 11.30 hores, on es veurà una mostra de balls de gegants, capgrossos i cercavila de la colla gegantera de l’Orfeó badaloní. A les 12:30 hores es podrà gaudir de l’espectacle inspirat en els secrets que amaguen les Festes de Maig i el Dimoni de la ciutat a Cinc Cèntims de Teatre. De cara a la tarda, un espectacle musical per a tota la família amb Ambauka, a les 19 hores. Per acabar la jornada amb diversió, a la terrassa del Màgic tindrà lloc, a partir de les 20:30 hores, un espectacle de foc a càrrec del grup de diables Kapaoltis i la seva percussió. A més, cal recordar que fins al 26 de maig a la plaça del Centre Comercial es pot visitar l’exposició Dimonis centrada en la figura del dimoni durant el període 2009-2021.

Altres activitats

Dissabte 21 de maig

Cantada d’Havaneres. A càrrec de l’Associació de Veïns de Dalt de la Vila, a partir de les 22 hores a la plaça de la Constitució.

Portes obertes del TallerBDN 2022. A les 11 i a les 18 hores al passatge de Montserrat Roig. Es portaran a terme tallers de modelatge per a infants i adults amb activitats musicals en directe.

Diumenge 22 de maig

Maig en Dansa. L’Esbart Sant Jordi aporta a les Festes de Maig la seva proposta de dansa tradicional catalana. A partir de les 19 hores a la plaça de Joaquim Font i Cussó, a Dalt de la Vila.

Concert de l’Orquestra del Conservatori de Badalona. A partir de les 19 hores al Teatre Zorrilla, dins de la programació dels teatres municipals a les Festes de Maig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom