El C.F. Badalona torna a perdre (1-2)

0
1162

Nova derrota a casa del Badalona davant el València Mestalla (1-2), que no deixa sortir del pou de la classificació als escapulats. Moreno va avançar el filial valencianista, Kilian va empatar i Jordi Sánchez va marcar l’1-2 definitiu. El Badalona va tenir algunes bones oportunitats durant la primera part, especialment un xut al travesser de Cris Montes en el minut 14, però van ser els valencians qui, poc abans del descans, va aconseguir marcar. Una acció desafortunada del porter escapulat, que no va atrapar bé un xut de Carlos González, va permetre Moreno recollir el refús molt a prop de la porteria i marcar.

La segona part va començar molt bé pel Badalona, amb un gran gol de Kilian Duran que va fer justícia, després d’una transició sensacional. Tot i això, Álex Sánchez va rescabalar de l’errada del 0-1 amb una gran aturada, però tot es va tornar a girar. Una acció d’atac del Mestalla, quan millor estava jugant el Badalona, va acabar amb la pilota a fons de la xarxa: centrada de Moreno i rematada de cap de Jordi Sánchez. Text: CF Badalona / Foto: CF Badalona