El C.F. Badalona fa història davant del Getafe (2-0)

0
1055

Albert Fibla

L’Estadi s’ha omplert com mai per veure com el Badalona eliminava el Getafe de la copa en un partit per a la història. Chema Moreno i Hugo han marcat els gols escapulats en els últims minuts.

Hi ha hagut de tot: expulsions, gols, penals no assenyalats… Però, sobre tot, hi ha hagut emoció. I la grada ho ha viscut intensament, fent l’onada per moments i cridant molt els gols del seu equip. Manolo González ha estat expulsat en el minut 16, després de veure dues targetes grogues: la primera, per protestar; la segona, per aixecar el braç en veure que Mateu Lahoz l’amonestava. En el 30, qui ha vist vermella és el jugador visitant Timor, com a conseqüència de dues accions de falta.

El cas és que el Badalona ha jugat durant més d’una hora amb superioritat numèrica i ho ha aprofitat per controlar el partit. No ha tingut moltes ocasions, però ha sabut esperar el seu moment, que ha arribat en els últims minuts, quan Chema Moreno ha signat l’1-0 en rematar una centrada de Robert i quan, en l’afegit, Hugo ha transformat, magistralment, una falta directa.