El C.F. Badalona cau (0-2) davant el Lleida

0
1357

Text: CF Badalona

El CF Badalona ha sofert aquesta tarda la primera derrota de la temporada contra el Lleida esportiu (0-2) i suma 4 punts en els tres partits jugats.

Massa premi s’han endut els lleidetans en un partit en què la igualtat i les interrupcions han estat la tònica dominant. En els primers 45 minuts els escapulats han vist com el Lleida es limitava a estar ben ordenat i evitar que els jugadors més creatius com Roger no poguessin generar joc. Chema Moreno ha estat l’home referència del Badalona i ha tingut un parell d’aproximacions de gol clares però no s’ha acabat d’entendre amb la seva parella d’atac avui, Jordi Cano. Precisament Cano ha disposat de la millor ocasió local de la primera part al minut 19 amb un xut sec des de fora l’àrea que ha marxat a la dreta de la porteria de Pau Torres per poc. Els visitants, per la seva banda, només han disposat d’un xut de Raul que ha marxat desviat.

A la represa, la igualtat ha continuat prevalent al joc, així com les contínues faltes i intents del Lleida per frenar contracops escapulats. No ha estat fins al minut 52 quan Fernando Cano ha aprofitat el refús a la sortida d’un córner per engaltar una volea des de fora l’àrea i marcar un golàs. Manolo González ha donat entrada llavors a dos debutants, Néstor i Airam, que precisament han estat dos dels jugadors més actius i perillosos del Badalona.

Però el Lleida ha tornat a aprofitar l’estratègia a pilota aturada i gràcies a un llençament de falta directa, novament de Fernando Cano, ha aconseguit el 0-2 al minut 72. Massa càstig per un Badalona que ho ha continuat intentant a la desesperada. Tot i això, Airam ha fet un pal i Robert ha disposat d’una ocasió molt clara, però la diferència en el marcador ja era massa àmplia i restava poc temps.