El Badalona tanca l’any a l’Estadi contra l’Ontinyent amb tres punts vitals en joc

0
788
????????????????????????????????????

El Badalona va caure al camp de l’Atlètic Balears per la mínima (1-0), en un partit que va estar marcat per la rigorosa expulsió de Chacopino al minut 51. Els locals es van avançar al minut 8 amb un gol de Rubén González, però abans del descans els de Calderé van merèixer l’empat. Chacopino, per exemple, va enviar una pilota al pal. En la represa, l’expulsió ho va trastocar tot i els badalonins, malgrat no deixar mai d’intentar-ho, ja no van poder remuntar. La derrota deixa els escapulats catorzens, amb 19 punts. L’equip encadena sis jornades sense guanyar (tres empats i tres derrotes) i això obliga a no fallar aquest dissabte a l’Estadi (17h) en el darrer partit de l’any. Els de Calderé, a més, s’enfronten a un rival directe, l’Ontinyent, que és quinzè (18), i els punts són vitals per agafar una mica d’oxigen a la classificació.
D’altra banda, un any més el club escapulat participa en la campanya “Cap nen sense joguina”. Així, en el partit contra l’Ontinyent hi haurà una entrada única, per a socis i no socis, al preu de 5 euros. També es podrà veure el matx entregant una joguina nova (no bèl·lica)