El Badalona tanca la continuïtat de dos pilars defensius

0
1076

Després de les renovacions de Joan Grasa i Toni Lao la maquinària per seguir renovant efectius de la plantilla escapulada segueix funcionant. En la darrera setmana han estat dos nous jugadors els que han renovat el seu compromís amb l’equip. Primer ho va fer Juan Pablo Amantini, que complirà el segon any com a puntal en la defensa badalonina. El central de 30 anys ha tancat una primera temporada a Badalona amb 36 partits jugats, dels que 32 va fer-ho com a titular, i va aconseguir anotar un gol.
L’argentí, que entre el 2003 i el 2006 ja va jugar al filial escapulat, va assegurar en el dia de la rúbrica de la renovació que la decisió havia estat molt fàcil ja que, des d’aquelles tres temporades al segon equip somiava en poder arribar al primer equip.
A finals de la setmana el segon jugador en renovar va ser Fran Grima, que amb 28 anys complirà la seva tercera temporada al Badalona. Tot i que amb Piti Belmonte el seu protagonisme sobre la gespa va anar minvant, amb Manolo González ha recuperat confiança i ha tornat a ser un pilar a la banda dreta de la defensa escapulada. Aquesta temporada el lateral només s’ha perdut un partit i també va aconseguir un gol. González no va voler estalviar elogis cap el jugador, que el va definir com “el jugador amb el rendiment més alt la temporada passada. Parlem d’un lateral amb un gran nivell defensiu que pot jugar per les dues bandes i que, a més a més, té un grau d’implicació del 100%”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom