El Badalona suma un empat davant del Ejea (0-0)

0
1276

En un partit molt igualat, amb oportunitats per als dos equips, el Badalona ha fet taules amb la SD Ejea. L’equip de Juanjo Garcia suma un punt més que referma la seva posició en la zona mitjana de la taula.

Morales ha hagut d’intervenir un parell de cops en els primers minuts per frenar l’enèrgica sortida de l’Ejea. El partit ha anat anivellant-se i el Badalona ha arribat al descans controlant el seu rival. Aragonesos i catalans han tingut bones oportunitats de gol en l’arrencada del segon temps. Per part del Badalona, Chacopino és qui més a prop ha estat del 0-1, però aquesta vegada no ha encertat. El tram definitiu del duel no ha tingut un dominador clar. En tot cas, els escapulats no han patit per arribar al xiulet final amb empat. Foto: Foto: Toni Torrano