El Badalona salva un punt (2-2) davant La Nucía

0
1099

Albert Fibla

Un gol de Chema Moreno en el temps afegit ha permés el Badalona sumar un punt a l’Estadi, davant La Nucía. Els visitants han tingut un avantatge de 0-2 en l’inici de la segona part, però han vist com Dani Del Moral retallava la diferència i, al final, se’ls ha escapolit el triomf. Tot i la remuntada, el punt no és suficient perquè l’equip de Manolo González surti de la zona de descens.

La primera victòria de l’any es resisteix i, sense sumar de tres en tres, és impossible salvar la categoria. Avui, davant d’un equip que no es jugava res, que es troba en la zona tranquil·la de la classificació, l’equip escapulat ha començat controlant el partit, però en l’últim tram de la primera part ha caigut de manera incomprensible. De fet, Morales ha hagut d’intervenir en tres accions seguides per evitar el 0-1. El capità no ha pogut fer res, però, per aturar el penal que, després d’una falta de Moyano a dins de l’àrea, Agüero ha xutat just abans del descans. No podia començar pitjor la segona part: un altre cop Agüero, aquesta vegada amb un xut de falta directa que ha entrat per l’escaire, marcava per a La Nucía. Amb tot perdut, s’ha mogut la banqueta escapulada i González ha posat tota la carn a la graella. Han anat entrant Max Marcet, Del Moral i Hugo Esteban en substitució de Moyano, Alvarado i Marc Carbó. L’1-2 no ha trigat a arribar, en una bona acció de Dani Del Moral. Faltaven més de 20 minuts, hi havia temps de sobra, encara que l’actuació de l’equip no convidava a l’optimisme. En els últims minuts, l’àrbitre ha posat salsa amb una rigorosa expulsió a Miquel Robusté i Chema Moreno, culminant una jugada a pilota aturada, ha signat un empat que, tot i la èpica, sembla insuficient.