El Badalona perd al camp del Lleida (3-0)

0
988

Albert Fibla

Dura i contundent derrota del Badalona al Camp d’Esports de Lleida que deixa l’equip escapulat, encara més, al pou. Els gols de Raúl i Xemi, en dues ocasions, decideixen un partit en que els de Manolo González van acabar jugant amb un menys per expulsió de Robert.

El Badalona sortia amb un 4-4-2 valent a Lleida que, durant la primera part, ha plantat cara. De fet l’ocasió més clara, aban de l’1-0, ha estat pels escapulats. Abans del descans, però, Raúl ha signat un gol que ha colpejat fort.

El cop ha estat encara més gran als set minuts de la represa, quan Xemi ha fet el segon. Per si no n’havia prou, Robert ha vist la vermella en una topada amb l’exescapulat César Soriano i, en l’acció següent, Xemi ha tornat a veure porta.

La darrera mitja hora no ha servit per res més que per veure un Badalona agonitzant que haurà de canviar molt si vol salvar la categoria.