El Badalona cau al camp de l’Ebro (2-1)

0
1183

Albert Fibla

L’expulsió de Valentin en els primers minuts de la segona part condemna el Badalona en la seva visita a l’Ebro. L’equip escapulat veu com el seu rival remunta el gol de Cris Montes i continua en zona de descens. El Badalona mereix molt més a Saragossa però acaba perdent. L’actuació del porter local, Loscos, i la manca de punteria dels davanters fan que la primera part, que podia haver acabat amb un avantatge definitiu per als de Manolo González, acabés només amb 0-1. Cris Montes va signar el gol, en una gran acció que va rematar amb la cama esquerra. Després del descans, Chema va desaprofitar l’enèsima oportunitat i, de seguida, va arribar la jugada clau del partit quan Valentín va veure una segona targeta groga, com a mínim, discutible. Amb deu jugadors el Badalona va caure en picat i l’Ebro ho va aprofitar per donar la volta al marcador. Fran García i Álvaro González van signar els gols del conjunt aragonès.