El Badalona acaba l’any fora dels llocs de descens (1-0)

0
1186

Albert Fibla

La victòria d’aquest diumenge davant l’Oriola, a l’Estadi, (1-0) deixa el Badalona en el lloc setzè de la classificació, el de la promoció de descens. Un final perfecte del 2019, amb quatre victòries seguides, tres a la lliga i una a la copa, situa els escapulats, fora de la zona de descens per primera vegada aquesta temporada.

El badaloní Robert Simón ha estat l’autor de l’únic gol de la matinal, en els últims minuts de la primera part. Una bonica combinació entre Adri Diaz i Valentín ha acabat amb una centrada del lateral que ha trobat Robert en la rematada, a dins de l’àrea. L’incombustible dorsal 7 no ha perdonat.

L’Oriola només ha inquietat durant una estona la segona part. El resultat ha estat més que just, perquè l’equip de Manolo González ha estat qui més futbol ha generat. El dia s’ha completat amb la victòria de l’Hércules a Tarragona, que ensorra el Nàstic i deixa el Badalona fora del descens.