Dues alumnes de l’Institut La Llauna reben el tercer premi dels Floquet de Neu

0
587

El Zoo de Barcelona va lliurar diumenge els premis Floquet de Neu, que guardonen els millors Treballs de Recerca de Batxillerat dintre de l’àmbit de la zoologia, i que tenen com a objectiu promoure la investigació i la conservació de la fauna entre els més joves. D’entre els 17 participants d’enguany, destaca el premi que ha anat a parar a les badalonines Núria Serra i Sara Pascassi, de l’Institut La Llauna de Badalona, pel treball titular, “A través del vidre… Estudi etològic: la jerarquia de la comunitat de ximpanzés del Zoo de Barcelona”.

El Departament d’Educació del Zoo de Barcelona ofereix anualment un curs destinat a assessorar els alumnes de Batxillerat i ajudar-los a dur a terme el seu treball de recerca adaptant-se als seus interessos. Durant els darrers 10 anys, s’han tutelat gairebé 1500 alumnes, ja sigui per realitzar la totalitat del seu treball de recerca o per fer consultes o entrevistes puntuals.

Tots els alumnes reben un carnet que els permet l’accés lliure al Zoo, perquè puguin fer tantes visites a les instal·lacions del Zoo per fer les observacions que els hi siguin necessàries pel treball.

Durant aquest curs, s’ha comptat amb la participació de 102 alumnes, amb un total de 17 treballs presentat que han optat al Premi Floquet de Neu, el 50% dels quals han estat realitzats sobre primats, un 40% en altres mamífers i el 10% restant distribuït en aus, rèptils i amfibis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom