Després d’un any i mig el Casal de Gent Gran de Can Mercader tornarà a obrir aquesta tardor

0
771

El Casal de Gent Gran de Can Mercader es reobrirà a l’inici d’aquesta tardor, segons ha informat l’Ajuntament en una nota de premsa. Aquesta decisió ha estat acordada en reunió que han mantingut aquest matí l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director general de la Fundació La Caixa, Antoni Vila, en la que s’han establert uns criteris clars respecte al local on està situat el casal, que va ser precintat fa un any i mig per excés de soroll i que és propietat de La Caixa. El gener de 2019, el Casal va tancar-se per ordre judicial després que un veí denuncies els avis perquè considerava que feien molt soroll i el molestaven.

Durant la trobada s’ha constatat que per motius legals no és possible insonoritzar el local, ja que l’actuació necessària per aconseguir-ho faria que la distància entre el terra i el sostre no complís els requisits establerts per la legislació vigent.  A causa d’aquesta situació, el casal podrà tornar a obrir les portes, però no estaran permeses les activitats més sorolloses, com el ball o el cant de les corals. Tota la resta d’activitats pròpies d’un casal es podran desenvolupar amb normalitat.

Per donar solució a aquesta situació, l’Ajuntament de Badalona i la Fundació La Caixa s’han compromès a treballar conjuntament per trobar un espai proper al casal on els usuaris puguin desenvolupar les activitats que facin soroll sense causar cap molèstia als veïns. A més, abans de l’obertura del casal, la Fundació La Caixa realitzarà actuacions d’adequació en el local de Can Mercader per assegurar que els usuaris poden desenvolupar i gaudir de les activitats en bones condicions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom