Desgavell de cables a moltes façanes de Badalona

1
1134

La llei estatal de telecomunicacions del 2014 considera que la fibra òptica és un subministrament bàsic, com la llum, l’aigua i el gas, i permet col·locar cables a les façanes sense pràcticament limitacions. Per això, els instal·ladors tenen màniga ampla i el mar de cables a les façanes no para de créixer. Només cal fer un passeig per Badalona per comprovar que això és aixì i moltes caixes i cables pengen de mala manera a moltes façanes de la ciutat, com la que il·lustra aquesta notícia del carrer Sant Pau, al Centre de Badalona.

Cal recordar que només els edificis construïts a partir del 1998 han de tenir la infraestructura per canalitzar els cables per l’interior, però fins i tot molts edificis nous tenen els cables i les caixes de mala manera a l’exterior.

1 COMENTARI

  1. Lo fort, es que a façanes de nova construcció o de realment fa poc, estiguin plenes d’aquests tipus de cablejats o capses de conexions. Haurien de possar-se d’acord l’ajuntament o urbanisme a obligar a canalitzar aquests cables penjats a les empreses de telecomunicacions ja que es una pena que es vegi tant pobres les façanes d’aquesta població.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom