Desestimada la demanda d’FCC contra el tècnic ambiental que va fer l’informe sobre irregularitats en la neteja de Badalona

0
939
Un jutjat de Barcelona ha desestimat la demanda interposada per l’empresa Fomento de Construciones y Contratas (FCC) per vulneració del dret a l’honor contra Jordi Colomer, tècnic ambiental que va fer un informe per a l’Ajuntament de Badalona on apuntava possibles irregularitats en el contracte de neteja de la ciutat. La fiscalia va rebre una denúncia del govern municipal basant-se en aquet informe, però va dir que no hi havia indicis de delicte en el contracte, tot i no descartar possibles irregularitats administratives. Aleshores, FCC va denunciar Colomer que va fer l’informe que va servir al govern municipal, aleshores de Dolors Sabater, per portar el cas a la fiscalia.
En la sentència, el magistrat coincideix amb la fiscalia assegurant que no hi ha cap indici que el tècnic actués amb voluntat de danyar la imatge de l’empresa per avançar en la remunicipalització de serveis o per tenir un interès particular en l’assumpte. De fet, el magistrat recorda que el mateix informe critica l’ajuntament per no tenir prou mitjans per fiscalitzar el contracte de neteja de Badalona.

Ara el jutge desestima plenament la demanda d’FCC, i li fa pagar les costes del procediment. La sentència es pot recórrer a l’Audiència de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom