Des d’aquest dilluns els cotxes ja no poden aparcar al Passeig Marítim

Autor

Categories

Compartir

Aquest dilluns, a primera hora, encara quedaven cotxes aparcats al Passeig Marítim, entre la Donzella de la Costa i el Torrent de Vallmajor, a Canyadó. L’Ajuntament va penjar, la setmana passada, uns cartells informant que des d’aquest dilluns 11 de juny, aparcar al passeig quedarà prohibit.  A partir d’aquesta d’aquest dilluns, queda prohibida la circulació i estacionament de vehicles en aquest tram, fet que permetrà guanyar un espai més per al veïnat i persones que passegen per la zona i millorar l’accessibilitat a aquest indret.

L’alliberament d’aquest tram, el darrer del passeig que quedava per pacificar, suposa la recuperació d’uns 6.000 metres quadrats que estaven ocupats per vehicles i que ara estaran reservats al trànsit de persones i bicicletes. S’habilitaran zones d’estacionament de càrrega i descàrrega per permetre l’activitat dels establiments i guinguetes que es troben en aquest tram del Passeig, així com espais on podran aparcar persones amb mobilitat reduïda, de manera que quedarà assegurada l’accessibilitat per tothom.

Aquesta setmana començaran les tasques de reordenació de l’espai, amb actuacions de pintura i de senyalització vertical. A partir de diumenge 17, la Guàrdia Urbana de Badalona vetllarà pel compliment de la nova normativa a la zona, podent emprar el servei de grua per retirar aquells vehicles que estacionin i no respectin la restricció del trànsit. De fet, el diumenge 17 de juny, entre les 10 i les 13 hores, hi haurà activitats per presentar el nou tram a la ciutadania.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat considera que amb la pacificació d’aquest tram “Badalona recupera un espai proper al mar i el fa més amable perquè les persones que vulguin córrer, passejar o anar en bicicleta ho facin sense haver de competir amb cotxes i motos per aquest espai”. En aquest sentit, Duran destaca que “la nova situació ens permet arranjar el carril bici i, per tant, millorar la mobilitat sostenible i la qualitat de l’aire de la ciutat”.

 

2 COMENTARIS

  1. Se habla de liberar, de dar acceso a los vecinos, ¿ han votado este cambio los vecinos que ya no tendrán dónde dejar los coches? El hecho de poner zonas libres de coches no cambia la realidad, hay gente que necesita el coche. ¿ Me llevará el transporte público a Parets? ¿O Terrassa? ¿ Tocará pagar parking privado?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,859FansAgradda
3,214SeguidorsSeguir
11,819SeguidorsSeguir

Autor

Compartir