Denuncien una associació de cànnabis per un delicte contra la salut pública a la Salut

0
729
Els Mossos, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Badalona, van denunciar penalment, el passat 11 de juny, quatre persones per un delicte contra la salut pública. Una investigació iniciada mesos enrere havia permès determinar que a l’interior d’una associació cannàbica, situada al carrer de Quevedo, al barri de La Salut, s’hi estava efectuant un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues, ja que s’havien detectat en nombroses ocasions persones que sortien del local amb droga que acabaven d’adquirir. Per aquest motiu, dimarts passat es va fer una entrada i registre per part de Mossos d’Esquadra conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Badalona al local de l’associació.
Cal recordar que les normes i lleis que regulen aquestes associacions no permeten que la marihuana surti del local, i només permeten el seu consum  als socis i sempre a l’interior del local.
El resultat del registre va ser el comís de més d’1’8 kg de marihuana en cabdells de diverses varietats, més d’1’1 kg d’haixix, unes 500 cigarretes de marihuana ja preparades per al seu consum i uns 1.000 euros en efectiu.
Es va denunciar penalment al propietari de l’associació, al propietari del local i a les dues treballadores que en aquell moment es trobaven a l’interior del local. Per part de la Guàrdia Urbana de Badalona també es van realitzar 8 actes administratives entre altres coses, per no acreditar la corresponent llicència d’activitats; no presentar llibre de registre com a associació club de cànnabis; no portar registre de socis i registre de compra mancomunada; així com per la falta de mesures de seguretat, no presentar llibre de comptabilitat o no acreditar assegurances de responsabilitat civil.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom