Denuncien noves agressions del violent agressor del Gorg que torna al carrer

0
1936

El passat 30 de desembre, la Guàrdia Urbana de Badalona va detenir un home, acusat de protagonitzar diverses agressions arbitràries al barri del Gorg. Aquest diumenge, a través de les xarxes socials, diversos ciutadans han alertat que l’individu hauria estat posat en llibertat. De fet, el TOT ha pogut confirmar que al llarg del cap de setmana va quedar en llibertat. A les xarxes, les possibles agressions d’aquesta persona és multipliquen.

Isabel García Aguilar relata que ahir, sobre les 8:30h, l’home va intentar colpejar la seva filla amb una barra de ferro a la carretera antiga de València. L’home anava pel carrer cridant, insultant i amenaçant la gent de forma totalment indiscriminada. Per sort, segons explica la seva mare, la jove anava acompanyada d’un familiar que la va protegir.

Amparo Cegoñino també apunta que l’individu va agredir el seu pare sobre les 9 del matí, ahir diumenge 2 de gener, i que un cotxe patrulla se’l va endur. Aquest matí, Jennifer Pino relata que l’ha vist al carrer Guifré amb Cervantes, cridant a la seva filla. Totes dues s’han hagut de refugiar en un bar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom