La Festa del Dibuix és un esdeveniment únic a Badalona, una trobada oberta a la participació de tota la ciutadania que es celebra cada maig al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús. Un matí festiu on s’ofereixen tallers i experiències per gaudir de la creativitat enmig de la natura, i que aplega públic adult i famílies de tota la ciutat.  La Festa del Dibuix és un projecte de creació col·lectiva que cada any s’organitza i es construeix amb la gent que s’hi implica de manera voluntària.  Com qualsevol altre esdeveniment de característiques similars, la celebració de la Festa al mes de maig és la punta de l’iceberg i la culminació d’un procés de treball que comença molts mesos abans.

En la present convocatòria l’associació Festa del Dibuix ha fet una crida a tota la ciutadania de Badalona que vulgui formar part de la Festa 2019, a implicar-se en la seva realització. Artistes, gestors culturals, periodistes, experts en logística i tothom que tingui motivació i ganes de treballar serà benvingut a formar-ne part. Fins el 25 de Febrer queda obert el termini per a participar com a tallerista de la festa o realitzar tasques de gestió i organització.

Els interessats podran inscriure’s a través de l’enllaç que trobaran a la pàgina www.facebook.com/FestadelDibuix o escrivint a festadeldibuix@gmail.com .

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom