Creen una aplicació per gestionar les zones d’aparcament de càrrega i descàrrega de l’Àrea Metropolitana

0
582
L’AMB ha posat en marxa una nova aplicació mòbil per gestionar l’aparcament a les zones de càrrega i descàrrega. L’app SPRO serveix per unificar la gestió i l’estacionament d’aquestes places, destinades a la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM). Permet trobar aparcaments disponibles per geolocalització, consultar la previsió d’ocupació, els horaris i rebre alertes personalitzades. Per ara s’implantarà a Badalona i altres municipis com Barcelona, Castelldefels, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. La previsió és que en les propers mesos vagi estenent-se a d’altres poblacions. Amb l’impuls del comerç electrònic i sobretot, durant la pandèmia l’ús d’aquestes àrees s’ha disparat.
La nova aplicació és intuïtiva i segura, que permet activar l’estacionament a les places de càrrega i descàrrega en pocs passos, perquè els seus usuaris i usuàries puguin gaudir de 30 minuts d’aparcament gratuït. Només cal seleccionar l’àrea i indicar el codi de la zona, que es troba al senyal vertical. Al municipi de Barcelona, si el vehicle utilitzat està classificat com a 0 emissions, es disposarà de 30 minuts addicionals.
Per donar-se d’alta només cal omplir un senzill formulari a la mateixa aplicació, o a les pàgines web www.dum.amb.cat i barcelona.cat/SPRO. Si ja es disposa d’un usuari registrat a l’antiga aplicació areaDUM de Barcelona, es podrà iniciar sessió amb la mateixa contrasenya. L’SPRO ofereix també la possibilitat de crear un compte d’empresa, que poden utilitzar múltiples usuaris sempre que l’administrador els hi doni els permisos necessaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom