Convoquen una manifestació contra la supressió d’una línia de P3 del Pau Picasso

Autor

Categories

Compartir

El proper dilluns, 4 de juny, a les 16:45h, s’ha convocat una manifestació a la porta de l’escola Pau Picasso com a protestar amb l’anunci de supressió d’una línia escolar. L’AMPA ha emès un comunicat sobre aquesta supressió.

Comunicat de l’AMPA Pau Picasso

“Davant l’anunci que la Generalitat vol tancar una línia de P3 de l’escola Pau Picasso, volem manifestar: El tancament d’una línia pública sempre és una mala notícia. Però en aquest cas l’estan tancant abans que acabi el procés de preinscripció i que es pugui veure quants nens i nenes són assignats a l’escola. Per tant, sense tenir en compte les segones opcions o les preinscripcions fora de termini. Una escola no pot estar any rere any amb la pressió que li tancaran una línia de P3. No és normal tancar una línia de P3. Estem en aquesta situació des que es van començar a aplicar les retallades. No acceptem que l’administració estigui amb les tisores preparades per retallar el que els sembli. Aquesta és la raó per la qual ens plantem. Fa 4 anys ja es va intentar, com fa 3 anys altre cop, i ara en aquells cursos les aules estan a 25 els dos grups. La mobilitat a la zona és molt gran i genera una contínua matrícula viva. El curs passat, durant l’estiu i el setembre van arribar 5 matrícules fora de termini per P3. Tancant línies d’escola pública l’administració no té en compte que només s’aconseguirà agrupar tota aquesta matrícula viva en uns pocs centres. Per l’escola, la supressió de llocs de treball d’una plantilla fixa i consolidada obliga a reestructurar l’organització del centre, i suposa una mala maror que acaba afectant l’estat d’ànim del professorat. Si tenim menys nens i nenes a l’aula, millor qualitat educativa, i a més l’experiència
diu que amb el temps s’anirà omplint. Famílies, mestres i veïnat units volem lluitar pel que creiem que és important. Per això, demanem a la Generalitat i a l’Ajuntament que s’esperin a la finalització del procés de preinscripció abans de prendre aquesta decisió.”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,391FansAgradda
2,905SeguidorsSeguir
11,553SeguidorsSeguir

Autor

Compartir