Continua el malson pels veïns de Bufalà

0
608

L’ascensor del Pont de Sant Felip i d’en Rosés, que connecta Bufalà amb el barri de Dalt la Vila, continua sent un mal de cap per la majoria de veïns de la zona de Bufalà i voltants. Les queixes i el descontentament per part dels ciutadans de la zona són vàries, ja que la majoria d’usuaris l’utilitzen per a un trajecte diari per baixar cap al centre, l’escola o altres serveis funcionals per poder gestionar diferents tràmits administratius.

Les queixes són vàries, pel fet que els usuaris afirmen que “estem cansats que aquest ascensor estigui més temps en desús que en funcionament“, alguns d’ells resignats pel mal funcionament i la mala gestió opten directament per agafar les escales. Tanmateix, també destaquen que “gairebé hem perdut la paciència, funciona sempre a mig gas”. A més, aquelles famílies que han de fer servir el cotxet pels més petits de la casa argumenten que “és un gran inconvenient per nosaltres, sempre ens topem amb el mateix problema i carregar els cotxets és un mal de cap“.

 

Durant el darrer any ja va patir desperfectes a causa de diferents actes incívics, com el vandalisme que es va patir per part d’uns alumnes d’una escola que van malmetre l’ascensor amb diferents desperfectes. Actualment, hi torna a mancar de nou el seu funcionament i segons destaca l’Administració és per culpa “d’una qüestió tècnica puntual i restem a l’espera de què estigui de nou en marxa durant els pròxims dies“. A més, també es destaca que els hàndicaps que pot tenir són, la majoria d’ells, deguts a actes incívics, ja que la maquinària està sotmesa a un manteniment regular juntament amb les rampes del carrer Cuba de Sant Crist.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom