Comencen les obres de remodelació de Can Riera

0
520

Fa pocs dies han començat les obres d’adequació de la planta baixa de la masia de Can Riera a Tiana, l’edifici cultural situat al centre del poble que està al servei de les entitats i les institucions per a tot tipus d’activitats relacionades amb l’art i la cultura.

Les obres d’adequació consten d’un seguit d’intervencions que convertiran la planta baixa d’aquesta històrica masia que segons diu la seva façana data de 1760, en un espai amb nou aïllament i pavimentació, amb l’actualització de la instal·lació elèctrica, la millora de la il·luminació i la climatització, i la dotació de xarxa informàtica.

L’objectiu és modernitzar l’espai per a que compleixi totes les condicions de seguretat necessàries i doni el millor servei a les necessitats culturals que s’hi desenvolupin. L’adequació aporta les solucions més sostenibles per garantir l’eficiència energètica i la confortabilitat de la sala.

Les obres de remodelació preveuen una inversió de 36.154,70 euros IVA inclòs i convertiran la planta baixa de Can Riera en una sala polivalent amb moltes més possibilitats de fer compatibles espectacles o esdeveniments de petit format amb activitats culturals i socials diverses.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom