Comencen les Festes de Maig amb la plantada del Dimoni

0
1455

Aquest dimecres, 1 de maig, s’inicien les Festes de Maig amb la tradicional plantada del Dimoni a la platja dels Pescadors. Aquest any el Dimoni és obra de la il·lustradora Anastasia Druzhininskaya, que va guanyar el 21è concurs ‘Crema’l tu!’, el premi de disseny del Dimoni de Badalona amb l’obra El Dimoni del mar, una al·legoria contra el llançament de residus al mar i les platges i en favor del reciclatge. La figura està formada per diversos residus de plàstic que s’utilitzen habitualment en la vida diària (envasos, elements de plàstic, canyetes, etc.) i està erigida sobre una petxina que sura sobre el mar.

D’altra banda, durant tot aquest matí de dimecres 1 de maig, a la Rambla hi haurà el Sigues la Festa! amb la cultura popular com a protagonista.

Recordem també que des d’aquest dimecres, 1 de maig, a les 19 hores, a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) i a la planta baixa de la Casa de la Vila es podrà veure l’exposició “Forjadors de la festa” una mostra de la imatgeria i bestiari festiu de la ciutat de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom