Com serà la Cavalcada de Reis 2023 a Badalona: recorregut i horaris

0
10746

La Cavalcada de Reis 2023 tornarà a ser sense restriccions, després de tres anys. Des de 2020 que no es pot celebrar una cavalcada sense mascaretes i mesures anticovid. L’espectacle tindrà el seu inici a l’Avinguda Pius XII, cantonada carrer de Ramiro de Maeztu, a les 18h i farà tot un recorregut per la ciutat de Badalona fins a arribar al barri del Centre. Una de les principals novetats és que no acabarà al carrer Prim, com cada any, sinó que passarà de llarg pel carrer de Sant Bru fins a la cantonada de Riera Canyadó. El motiu d’aquest canvi són les obres al Pavelló Albert Esteve que obligaran a modificar el recorregut per desar tot el material a l’escola Lola Anglada.

A l’espectacle hi trobareu, entre altres comparses, l’Estel, que il·lumina el camí dels Reis; els entremaliats carters reials, que us demanaran la vostra carta; les carrosses dels Reis, guarnides majestuosament; la carrossa Carbonera, plena de carbó per als que no s’han portat bé; i les desitjades carrosses dolces. Tota la comitiva estarà dinamitzada per uns personatges emblemàtics, els Turnemis, els ajudants dels Reis. A la Cavalcada participen artísticament diverses entitats badalonines del món de la dansa i del teatre, entre altres col·laboracions.

Horaris Cavalcada 2023:

L’inici de la Cavalcada de Reis serà a les 18 hores i començarà a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb el carrer Ramiro de Maeztu, i acabarà al carrer Sant Bru amb cantonada Riera de Canyadó. Recorregut de la Cavalcada: Av. Pius XII (18.00 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19.00 h), Francesc Macià (19.30 h), Creu (20 h), Francesc Layret, plaça de la Vila, (20.30 h) Prim (21.00 h) i final Sant Bru amb cantonada Riera de Canyadó (21.30 h).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom