Cassolades a Llefià per demanar que un veí segueixi posant música des del seu balcó

1
7257
Des de fa dues setmanes, en Javier Garcia punxa música cada vespre des del seu balcó de casa, al Grup Verge Assumpta del barri de Llefià. A través d’Instagram la iniciativa va créixer ràpid perquè els veïns demanaven cançons i dedicatòries a través del perfil “Comunidadllefia“, amb més de 300 seguidors. Segons ha explicat el Javier al TOT fa uns dies va rebre una ordre de la Guàrdia Urbana de Badalona d’aturar la música perquè uns veïns l’havien denunciat. Segons Garcia, la Guàrdia Urbana va ser clara, havia d’aturar la música si no volia rebre una sanció. L’endemà, el mateix Javier ho va explicar pels altaveus, des del seu balcó, i de cop un bon nombre de veïns d’aquesta zona de Llefià fa sonar les seves cassoles demanant que torni la música, entre les 20h i les 21h del vespre. La cassolada es repeteix cada vespre. En Javier explica que la música era part d’un entreteniment, durant aquests dies de confinament, i que aquesta estona també servia per donar missatges d’ànims o bé felicitar algun veí que feia anys aquell dia. Garcia explica que li ha trucat una mediadora de l’Ajuntament, però admet que no li va donar cap solució. Fonts municipals han aclarit que en cap cas s’ha multat al veí i que la Guàrdia Urbana va demanar-li que baixes el volum de la música que sortia des del balcó del veí.
Per la seva part, el PP de Badalona ha entrat un escrit a l’Ajuntament on demana que el veí pugui fer sonar la música perquè entra dins l’actual ordenança de sorolls i vibracions de Badalona, datada del 29 de novembre de 2011.
Foto: Veïns de Llefià, foto cedida IG Comunidadllefià 

1 COMENTARI

  1. La pitjor crisi humanitària del nostre país des de la Guerra Civil i persones fent cacerolades per posar música als balcons. 500 morts cada dia a tot l’Estat Espanyol i em temo que hi ha molta gent que no ha après res.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom