Casado presenta el seu pla “antiocupa” al barri de la Salut

0
337

Pablo Casado ha fet aquest dijous parada a Badalona enmig d’un mar de partidaris i, sobretot, detractors, que l’han acompanyat durant la seva breu visita al barri de la Salut. El líder dels populars ha estat en un dels blocs on ha actuat recentment l’Ajuntament per evitar que s’ocupin il·legalment habitatges.
Pel que fa a l’ocupació d’habitatges, Casado ha insistit en la necessitat que tiri endavant el projecte de llei registrada pels populars al Congrés, que permeti a la policia actuar només dotze hores després que hi hagi una ocupació o que es recuperin les penes de presó per a qui ocupi il·legalment un habitatge.
El president del PP assegura que aquesta llei no afectaria els col·lectius vulnerables, davant la cridòria d’alguns veïns, que han volgut boicotejar l’acte del PP al barri, acusant-los de corruptes. “Aquest és un problema de les classes mitges treballadores i humils”, assegura Casado. En aquesta línia s’ha pronunciat l’alcalde de Badalona, el també popular Xavier Garcia Albiol, que lamenta com la majoria de veïns de zones desafavorides com la Salut estant vivint el “deteriorament” del barri com a conseqüència dels problemes de “convivència, delinqüència i incivisme”.
“L’ocupació té dues víctimes molt clares: els propietaris dels immobles ocupats i els veïns d’aquest pis que pateixen conseqüències dels que no saben comportar-se”, afegeix l’alcalde, que nega que la majoria d’ocupacions sigui per necessitat. Lamentablement, diu Albiol, aquests casos no representen la majoria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom