Carles Bosch, president del Jurat Oficial Internacional de FILMETS

0
237

El director, guionista de cinema documental i exreporter de televisió Carles Bosch és el president del Jurat Oficial Internacional de la 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 16 al 25 d’octubre. Acompanyaran a Carles Bosch en aquest jurat els cineastes Lyona Ivanova, Carolina Gómez de Llarena, Marguerite Hayter i Tim Redford, tots ells de reconegut prestigi en el món del cinema i la cultura audiovisual. Per primera vegada, FILMETS es presenta en format híbrid. Hi haurà sessions presencials a Badalona i Barcelona, i a més totes les pel·lícules en competició es podran veure a la pàgina www.festivalfilmets.cat.

Carles Bosch, que també és docent i periodista, va cobrir, durant la seva època de reporter, esdeveniments polítics i va realitzar reportatges de llarga durada en més de 30 països. Va cobrir, per exemple, la guerra entre Iran i Irak l’any 1987 o el enfrontaments que van tenir lloc a Irlanda del Nord l’any 1990.

Un jurat internacional de prestigi

Acompanyaran a Carles Bosch en el Jurat Oficial Internacional de FILMETS quatre personalitats de prestigi en el món del cinema.Lyona Ivanova és en realitat la catalana Marta Puig, que a les xarxes és molt seguida amb el nom de Lyona. Especialitzada en el món del videoclip, n’ha fet més de 90 amb grups com Love of Lesbian, Sidoni o Amaral, entre d’altres.Carolina Gómez de Llarena és una directora i escriptora hispano-veneçolana. Ha participat en activitats en diversos festivals de cinema com el Marché du Film de Cannes. Actualment treballa a París on està fent el seu primer llargmetratge.Marguerite Hayter és actriu de cinema, teatre i televisió, així com realitzadora. Des de 2017 ha realitzat i dirigit curtmetratges i espots publicitaris que s’han pogut veure en el ‘Short film Corner’ de Canes, entre d’altres festivals.Tim Redford és des de 2015 membre de l’equip executiu del festival de Clermont-Ferrand, a França, un dels festivals de cinema més importants del món. Allà coordina tota la competició internacional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom