Can Ruti posa en marxa un nou pla de mesures de restricció de visites a partir de dissabte 24 de juliol

0
2499

Degut a l’augment de la incidència de la covid-19 al nostre territori, l’Hospital Germans Trias ha posat en marxa un nou pla de mesures especials per contenir la transmissió del virus i vetllar per la salut de pacients i professionals. Així, per tal de reduir el trànsit de persones al centre, a partir de dissabte 24 de juliol es restringeixen les visites a pacients ingressats a les unitats convencionals. Els professionals mèdics informaran per telèfon els contactes dels pacients del seu estat de salut i evolució.

Aquesta mesura es retirarà tan bon punt la situació de risc epidemiològic ho permeti.

Criteris excepcionals d’accessibilitat

Les unitats de Pediatria, d’Obstetrícia, la Unitat de Medicina Intensiva i les unitats covid mantindran els circuïts i horaris que ja estaven operatius. També queden exclosos d’aquesta nova mesura els pacients amb targeta Cuida’m, amb necessitat de tercera persona, en situació de gravetat clínica o final de vida.

Torna el projecte @prop

Per tal de donar suport als pacients que durant el seu ingrés no tenen dispositius electrònics propis o competències digitals, l’Hospital posa en marxa de nou el projecte @prop, una iniciativa en què professionals infermers ajuden a connectar per videotrucada el pacients amb els seus familiars o amics.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom