Can Ruti detecta quatre infectats amb les dues dosis de la vacuna

1
5256

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha registrat quatre casos de contagis de coronavirus en persones que havien rebut les dues dosis de la vacuna, segons ha informat el cap de malalties infeccioses del centre, doctor Bonaventura Clotet. Es tracta d’infeccions molt lleus, però amb una càrrega viral molt alta, cosa que demostra que una persona immunitzada es pot infectar i contagiar igualment, segons ha destacat Clotet en una entrevista aquest dilluns a l’emissora Rac1. “No és seriós pensar que quan estiguem vacunats ja haurà passat tot”, ha afirmat el doctor Clotet, que ha indicat que, si la variant sud-africana es va estenent, probablement calgui vacunar més sovint o adaptar els models de vacuna.”Caldrà tornar a vacunar. Quant de temps dura la immunitat d’una vacuna? Al cap d’un any serà necessari. En el cas d’algunes [variants de la covid-19] potser fins i tot duri menys d’un any”, ha reflexionat Clotet. Ha assegurat que, contràriament al que es pugui pensar, la reinfecció és un fenomen comú, per la qual cosa ja s’estan desenvolupant “fàrmacs molt potents” per tractar les persones que no estan vacunades o les que sí que ho estan “que tinguin alguna infecció, com també els reinfectats”.

1 COMENTARI

  1. Continúa la comèdia. Ara resulta que les vacunes no eviten un “nou contagi”, és a dir, són inútils, pero aquest “expert” continúa dient que cal continuar vacunant. No s’entèn!.

    Quan et vacunen, t’estan inoculant el virus, per tant, t’estan contagiant amb el virus a propòsit, per tant, si et fan una PCR, donaràs positiu.

    Tot això és una excusa per continuar fent la guitza amb les restriccions i el cop d’estat contra la població.

    Diuen que el virus provoca problemes respiratoris i decreten mascareta a tot arreu i sempre, un artilugi que dificulta la respiració natural i agrava els problemes respiratoris. S’ha de ser un psicòpata per decretar això.

    Aquests experts haurien de ser detinguts.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom