Can Ruti celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

0
277

En motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, Can Ruti organitza un simposi per reflexionar entorn d’aquesta qüestió. Per segon any consecutiu s’organitza el simposi, que enguany se centra en la reflexió entorn de la integració de la perspectiva
de gènere a la recerca biomèdica. En aquest sentit, s’ha dissenyat el programa, que tindrà lloc a l’IGTP, a la Sala Polivalent de l’edifici Mar, entre les 9 i les 13h del dilluns dia 10 de febrer, just un dia abans de la diada internacional.
Promogut per l’IGTP, la organització del simposi recau en el grup de treball de Women in Science, un grup integrat per personal procedent de diverses disciplines i àrees de treball, provinents de diferents institucions del Campus Can Ruti. Totes elles hi participen de manera voluntària. En reconeixement a la iniciativa i a les accions que es desenvolupen al Campus Can Ruti vers la integració de les qüestions de gènere en l’entorn de la recerca biomèdica, l’Hble. Sra. Alba Vergés, consellera de Salut, assistirà a la inauguració del simposi i a l’inici de la jornada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom