Campanya Fem Salut. Gràcies per no fumar! als ambulatoris de Badalona

Autor

Categories

Compartir

Els Centres d’Atenció Primària de Badalona fan tret de sortida a la campanya Fem Salut. Gràcies per no fumar! Aquesta iniciativa, emmarcada en el Programa d’Atenció Primària Sense Fum (PAPFS) proposa que els accessos exteriors dels Centres d’Atenció Primària de Salut siguin espais sense fum i, per aconseguir-ho, es retolaran amb el missatge Fem salut. Gràcies per no fumar! A la campanya s’han adherit els Centres d’Atenció Primària gestionats per l’Institut Català de la Salut (ICS) del Gorg, Centre, Sant Roc, Llefià, Gran Sol, La Salut i Bufalà-Canyet i els Centres d’Atenció Primària gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA) de Morera-Pomar, Apenins-Montigalà, Martí i Julià, Nova Lloreda i Progrés-Raval.

Segons informa l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT): “la llei 28/2005, de 26 de desembre, de mesures sanitàries enfront del tabaquisme i reguladora de la venda, el subministrament, el consum i la publicitat de productes de tabac i les seves modificacions prohibeixen fumar a la pràctica totalitat dels espais públics tancats, així com als espais a l’aire lliure situats dins dels recintes dels centres sanitaris i de la majoria dels centres d’ensenyament. Aquesta normativa ha contribuït molt a protegir a la població dels riscos de l’exposició al fum ambiental de tabac en entorns tancats, a més de normalitzar gaudir un aire sense fum”.

Ara el Programa d’Atenció Primària Sense Fum (PAPSF) proposa que els accessos exteriors dels Centres d’Atenció Primària de Salut siguin també espais sense fum, reforçant així el paper exemplar que tenen aquests centres i el seu compromís amb el control del tabaquisme.

El PAPSF és una iniciativa conjunta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Societat Catalana de medicina Familiar i Comunitària i l’Associació Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,380FansAgradda
2,892SeguidorsSeguir
11,548SeguidorsSeguir

Últimes noticies

Autor

Compartir