Badalona, localització del rodatge de la sèrie de Netflix ‘Los herederos de la tierra’

0
6100

Badalona és una de les localitzacions de la sèrie de Netflix Los herederos de la tierra, el rodatge de la qual va començar el 3 de febrer i acabarà aquest divendres 12 de febrer al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i als seus voltants. Los herederos de la tierra és la seqüela de la sèrie La catedral de la mar, totes dues basades en els best-sellers homònims d’Ildefonso Falcones. Durant aquests dies, tot l’equip de rodatge i actrius i actors han estat a Badalona gravant diverses escenes de la nova sèrie. De fet, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra ha estat triat per ser un dels escenaris d’aquesta proposta de Netfix.

La nova sèrie està dirigida per Jordi Frades i el repartiment principal, format per Yon González (Las chicas del cable), Elena Rivera (Inés del alma mía), Rodolfo Sancho (El ministerio del tiempo), Michelle Jenner (La sombra de la ley), María Rodríguez (Los días que vendrán), Pere Arquillué (La Riera), Manel Sans (Tierra de Lobos), Mercedes León (Veneno) i Natalia Sánchez (El año de la plaga). L’elenc es completa amb els actors David Solans, Aitor Luna, Jesús Carroza, Pedro Casablanc, Marta Belaustegui, Abel Folk, Fernando Albizu, Gabriela Andrada i Laia Fontan.

La trama de Los herederos de la tierra ens trasllada a la Barcelona tardomedieval de l’any 1387 i narra la història d’Hugo Llor, un noi de 12 anys que passa la major part del temps als carrers i a les drassanes i que té el somni de convertir-se en un artesà constructor de vaixells. La vida de l’Hugo no és fàcil: és un noi molt solitari i la seva mare es veu obligada a allunyar-se’n, però compta amb el suport i la protecció d’un ancià respectat: Arnau Estanyol.

Produïda per Diagonal TV, Los herederos de la tierra s’estrenarà exclusivament a Netflix a nivell mundial durant 12 mesos, després dels quals també estarà disponible a Atresmedia i Televisió de Catalunya durant tres mesos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom