Badalona estrenarà 5 noves línies de Metrobús properament

0
4105

L’AMB ha anunciat el tret de sortida a la segona fase de nova xarxa de bus metropolità d’altes prestacions, que  es vertebra amb el servei de bus metropolità Exprés (AMB Exprés) i el servei AMB Metrobús. Aquesta xarxa metropolitana de bus d’altes prestacions, que es va començar a implantar al març del 2018, facilita una connexió més directa i amb més freqüència amb el centre de la metròpolis i en els principals corredors metropolitans.

Durant el primer trimestre del 2019, l’AMB posarà en marxa un total de 13 noves línies d’altes prestacions: 7 noves línies “AMB Exprés”, que fa recorreguts més directes i amb poques parades, i 6 noves línies “AMB Metrobús”, basades en línies metropolitanes d’alta freqüència, amb un interval de pas inferior als 10 minuts, i per tant similars  als del metro. Algunes de les línies Metrobús, a més, disposaran d’autobusos articulats que ofereixen un 30% més de capacitat.

“Amb aquesta segona fase d’implantació dels serveis Exprés i Metrobús que encetarem aquests propers dies, obrim una nova etapa per seguir potenciant i seguir facilitant a la ciutadania l’ús del transport públic”, explica el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda. “Amb aquestes 13 noves línies, oferim noves possibilitats de transport als veïns que han de desplaçar-se per la metròpolis i viatjar entre diferents municipis”, ha afegit.

“Per impulsar el canvi d’hàbits cap a una mobilitat més sostenible, com estem fent des de l’AMB, som conscients que hem de posar les màximes facilitats i serveis per convertir el transport públic en la primera opció dels ciutadans”, explica el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB. A Badalona, la nova xarxa incorporarà 5 línies AMB Metrobús, que substituïran línies existents, com la B1, la B6, la B19, la B26 i la B30 que passaran a ser Metrobús i algunes tindran canvis en els seus recorreguts:

Les 5 línies AMB Metrobús a Badalona seran les següents:

  • M1: Metro Fondo (Santa Coloma Gramenet) – Metro Pep Ventura (Badalona).
  • M6: Estació Rodalies Badalona – Hospital Can Ruti (Badalona).
  • M19: Hospital Vall d’Hebron (Barcelona)- Hospital Can Ruti (Badalona).
  • M26: Estació Rodalies Sant Adrià Besòs- Can Ruti (Badalona).
  • M30: Can Franquesa (Santa Coloma de Gramenet) – La Virreina (Montgat/Tiana)

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom