Badalona estrena carrosses noves per evitar que els Reis acabin la Cavalcada a peu

0
1603

Ja era com una tradició. Un rei d’Orient arribant al final de la Cavalcada, al seu tram final del Centre, a peu. Va passar durant la Cavalcada de Reis de 2019 i també l’any següent, el 2020. Les actuals carrosses dataven de l’any 2010 i una errada mecànica, i l’antiguitat dels remolcs, feia que els Reis d’Orient tinguessin problemes per acabar la Cavalcada badalonina. Aquest any, s’ha signat un conveni amb TUSGSAL per evitar-ho. L’empresa de transport urbà ha cedit gratuïtament a l’Ajuntament, durant els pròxims quatre anys, tres plataformes-remolc perquè puguin ser emprades com a carrosses en la cavalcada de Reis o per altres activitats culturals de la ciutat. Les carrosses s’estrenaran aquest mateix dimecres 5 de gener.

 

Una Cavalcada amb diverses mesures sanitàries 

La Cavalcada de Reis de Badalona es tornarà a celebrar aquest dimecres 5 de gener amb diverses mesures sanitàries per tal de garantir la seguretat de tota la ciutadania. Seguint els protocols establerts, tots els participants i assistents a la celebració que tinguin més de sis anys hauran de portar posada en tot moment la mascareta. També es demana que sempre que sigui possible les bombolles de convivència es mantinguin juntes deixant la distància de seguretat amb les altres persones. Els membres de la comitiva reial, inclosos els tres Reis d’Orient, portaran també la mascareta.

A més, un dispositiu de 30 agents de Guàrdia Urbana s’encarregarà de la seguretat de l’esdeveniment i treballarà perquè aquestes mesures es compleixen. Els efectius policials comptaran amb la col·laboració d’una desena de voluntaris de Protecció Civil i dels tècnics municipals que participen en l’acte. Per fer més fàcil el compliment de les mesures sanitàries, en part del recorregut es retiraran contenidors per fer els carrers més amples.

Amb l’objectiu d’evitar les grans aglomeracions i afavorir que la gent porti en tot moment la mascareta, enguany les carrosses dolces no llençaran caramels. No obstant això, per garantir que tots els infants de la ciutat tenen llaminadures, s’han habilitat diversos punts de la ciutat on es podran recollir els caramels durant aquest dimarts i demà dimecres. Concretament, els punts de recollida són els següents:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom