Badalona encapçala el baròmetre independent d’accés a la informació pública

0
599

El baròmetre de l’accés a la informació pública realitzat per Verificat entre els municipis de l’AMB valora que Badalona fa una bona gestió de les peticions relacionades amb l’accés a la informació pública i li atorga un total de 77,5 punts sobre el 100 possibles. Amb aquesta puntuació Badalona queda en la primera posició. A l’extrem contrari, hi ha els municipis de Gavà, La Palma de Cervelló, Barberà del Vallès i Cerdanyola que obtenen qualificacions de mala gestió i molt mala gestió.

L’informe de Verificat porta per títol Un exercici de transparència: baròmetre de l’accés a la informació pública als municipis de l’AMB i vol oferir una radiografia sobre el grau de compliment de la legislació d’accés a la informació pública a l’àrea metropolitana. Per fer-ho, ha escollit una mostra de 10 municipis, entre ells Badalona.

Podeu llegir l’informe en aquest enllaç: http://www.castellbisbal.cat/media/repository/actualitat/2022/2021_Verificat_Barometre_de_l_acces_a_la_informacio_publica_als_municipis_de_l_AMB.pdf?_t=1641287802

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom