Badalona commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

0
337

El pròxim dimecres 25 de novembre a partir de les 17.30 hores la plaça de la Vila de Badalona acollirà un acte de ciutat per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Aquest acte se celebrarà seguint tots els protocols sanitaris i complint totes les mesures establertes. La jornada s’iniciarà amb un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència masclista. Posteriorment, la Benvinguda a càrrec de la regidora de Ciutadania, Dona i Gent Gran, Florència Badia realitzarà un parlament i es llegirà el manifest unitari per part de tots els grups polítics del consistori. L’acte es tancarà amb una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona.

Activitats telemàtiques

En el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Badalona ha programat durant la pròxima setmana diversos tallers i activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes. El calendari és el següent:

–       Dilluns 23 de novembre, a les 18 h.  Taller en línia (2 hores). Destapem el llenguatge masclista de la música

–       Dimarts 24 de novembre, a les 18 h. Taller en línia (2 h). Destapem el llenguatge masclista de la música per a joves

–       Dimecres 25 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)

–       Dijous 26 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)

Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu electrònic a [email protected]  o trucant al telèfon 93 483 26 78.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom