Badalona commemora aquest divendres el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ

0
915

Badalona commemorarà demà divendres el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ que se celebrarà arreu del món aquest diumenge, 28 de juny. L’acte tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de la Vila amb la lectura conjunta per part dels grups municipals presents al Consistori d’un manifest institucional. En el text es reiterarà el compromís de l’Ajuntament de Badalona amb “la igualtat i el respecte cap a totes les persones i la seva llibertat per ser com vulgui ser, sentir com vulgui sentir i estimar a qui vulgui estimar”. Abans de l’acte institucional també hi haurà la lectura del manifest de l’entitat Tornem-hi! Col·lectiu LGTBIQ+ Badalona.

Diumenge l’acte reivindicatiu amb el repartiment de 2.200 polseres amb els colors de l’arc de Sant Martí, contra la LGTBIQ Fòbia es traslladarà a quatre eixos comercials de la ciutat: carrer del Mar; passeig de la Salut; Centre Comercial Màgic Badalona i Centre Comercial Montigalà.

La bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí, símbol de la diversitat i la inclusió, lluirà, per acord de la Junta de Portaveus, a la balconada de l’Ajuntament a la plaça de la Vila, demà divendres, durant la lectura del Manifest i durant tot el diumenge, Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom