Badalona acull el XXVI Consell General del Pacte Industrial

0
233

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona ha celebrat el XXVI Consell General de l’Associació en el marc del qual ha tingut lloc la presentació de la ponència “Transformar la indústria des del territori: sostenibilitat, innovació i empoderament dels agents” a càrrec de la Dra. Sònia Llorens, directora de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus Mataró-Maresme. La reunió ha tingut lloc al BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis) de la ciutat de Badalona.

S’ha debatut al voltant de la importància de la cooperació entre els actors per a la sostenibilitat de la indústria i s’ha aprovat la incorporació del Consorci de la Zona Franca
de Barcelona (CZFB) com a nou “soci especial de caràcter rellevant” i l’adhesió
de l’Ajuntament de Montmeló com a “soci ordinari”.

La presentació de la Dra. Llorens ha permès reflexionar sobre com la col·laboració entre els agents del territori és l’element clau per a la transformació d’una indústria que es vol que sigui més sostenible i innovadora. També s’ha analitzat com l’economia circular serà un vector estratègic per a aquesta transformació i com la formació pot ajudar a empoderar els agents.

L’acte ha estat presidit per Jaume Collboni, president del Consell General del Pacte
Industrial i primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de
l’Ajuntament de Barcelona. També hi ha assistit l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom