Badalona activa el Pla Bàsic d’emergències municipal en fase d’alerta per la neu

Autor

Categories

Compartir

L’Ajuntament de Badalona ha activat el Pla Bàsic d’emergències municipal en fase d’alerta davant les actuals condicions meteorològiques i la possibilitat de precipitacions en forma de neu a la ciutat durant les pròximes hores. Atès l’onada de fred i que ahir a la tarda Protecció Civil de Catalunya  va activar el pla NEUCAT arreu del territori, el consistori té mobilitzat el personal i els mitjans de les diferents àrees per fer front a les afectacions en  infraestructures i serveis de la ciutat que es puguin veure afectats per les condicions climàtiques adverses. En el cas de la via pública, Badalona té a punt el dispositiu de mitjans humans i tècnics per actuar de manera preventiva i davant qualsevol possible emergència. Els recursos disponibles són:

–       4 escombradores amb pala llevaneus

–       1 vehicle 4X4 amb pala llevaneus

–       1 tractor amb pala llevaneus

–       5 camions per escampar sal

–       18 tones de sal

 

A més de l’activació del Pla d’Emergència municipal, l’Ajuntament de Badalona, a través de la regidoria de Serveis Socials, manté activat el dispositiu de l’Operació Fred, que ofereix aixopluc a les persones sense sostre en episodis meteorològics extrems. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es promou la campanya “Ajuda’ns a ajudar” per contribuir a la protecció d’aquest col·lectiu i demanant a la ciutadania que si veuen una persona sense sostre a la ciutat, en aquests episodis, n’informin al telèfon de Guàrdia Urbana 934 832 901.

 

Mentre duri l’episodi d’emergència els serveis i departaments de l’Ajuntament de Badalona treballen de manera coordinada per a preveure i resoldre les complicacions que es puguin derivar, activant els recursos humans i materials disponibles i coordinant-los amb els serveis d’emergències.

 

Davant la situació actual, l’Ajuntament de Badalona aconsella a la població seguir les informacions emeses pels mitjans de comunicació i les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,384FansAgradda
2,894SeguidorsSeguir
11,550SeguidorsSeguir

Últimes noticies

Autor

Compartir