Badalona, a diferència de Barcelona, permetrà obrir les botigues per Sant Jordi

0
512

Falta just un mes per la diada de Sant Jordi, 23 d’abril, i la ciutat ja comença a pensar en aquesta data tan assenyalada. Badalona, a diferència de Barcelona, permetrà obrir les botigues per Sant Jordi. El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents, creu que serà un bon dia de vendes i més tenint en compte que tant Barcelona, com algunes ciutats importants properes com Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Terrassa o Hospitalet, no podran obrir durant aquest dia.

Els comerços de Barcelona tancats per Sant Jordi

Una de les notícies que més ha sorprès els catalans i catalanes és que els comerços de Barcelona no podran obrir el diumenge de Sant Jordi. L’Ajuntament de Barcelona no ha inclòs el 23 d’abril entre els diumenges de l’any en què es permet a les botigues obrir de manera excepcional.

La Generalitat escull vuit festius en què tots els comerços poden obrir durant l’any i l’Ajuntament els altres dos restants, arribant a deu en total. Els municipis, a més, poden modificar dues de les jornades escollides pel Govern i si ho volen fer a posteriori. La Regidoria de Comerç es va posar en contacte amb la Federació de Comerciants i les diverses entitats comercials de la ciutat per consensuar quins festius eren els millors per permetre obrir als comerços. Badalona ha triat el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, i el 31 de desembre, darrer dia de l’any. Des del consistori s’ha informat que es farà una campanya perquè la gent vingui a Badalona durant aquestes dates, ja que les botigues estaran obertes.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom