Augmenten els turistes a Badalona durant aquest estiu

Autor

Categories

Compartir

Platja, tranquil·litat i bona connexió amb Barcelona. Aquests són els atractius que pot presumir Badalona com a ciutat turística. Cada vegada és més la gent de fora que escull visitar la ciutat durant les seves vacances. Aquest estiu l’ocupació als establiments hotelers badalonins ha estat gairebé total durant els mesos de juliol i agost, destacant sobretot el primer, que ha superat totes les previsions que havien fet els hotelers i fins i tot en dies puntuals s’ha arribat al 90% d’ocupació. Els responsables dels hotels de Badalona han destacat que s’han superat les dades de l’any passat durant els mesos d’estiu. Els hotelers tornen a recordar que el millor que pot vendre la ciutat són les seves platges i sobretot la connexió amb la ciutat de Barcelona on els turistes s’hi passen gran part del dia. De fet, molts d’aquests turistes que venen a Badalona només ho fan per dormir.

Els turistes francesos lideren el rànquing de turistes

El perfil del turista que arriba a Badalona és molt heterogeni, destacant sobretot parelles joves o famílies amb nens. Pel que fa a les nacionalitats destaquen els francesos, però també els alemanys, anglesos o de països com Bèlgica o Itàlia. Els hotelers també destaquen ciutadans que arriben de diferents punts de l’Estat per visitar familiars que viuen a Badalona. D’altra banda, molts d’aquests turistes que han visitat la ciutat s’han allotjat en pisos i apartaments turístics, sobretot dels barris del Centre i la façana marítima.

Crítiques pel tancament de diversos espais romans durant l’agost

L’apunt negatiu d’aquest estiu ha estat el tancament per vacances per diversos espais romans de l’antiga Bétulo. Espais com la Casa dels Dofins o el Jardí de Quint Licini han estat tancats durant l’agost. Des del sector hoteler creuen que s’ha d’impulsar més visites als llocs emblemàtics de Badalona però aquesta política de vacances no ajuda a visitar-los.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

20,970FansAgradda
5,238SeguidorsSeguir
13,650SeguidorsSeguir

Autor

Compartir