Arriben les III Jornades d’Educació a Montgat i Tiana

0
427

Del 27 al 29 de març tornen les Jornades d’Educació a Montgat i Tiana, amb l’objectiu de generar un punt de trobada i debat entre les famílies, centres i experts en educació per posar sobre la taula diversos temes de l’actualitat educativa. El tema central d’enguany és “Famílies i educació: reptes del dia a dia”, amb diverses ponències a càrrec d’especialistes en educació i dues taules rodones a càrrec d’agents educatius de Montgat i Tiana.

La inauguració està prevista a Montgat el dimecres 27 de març a les 17.30 h a la Sala Pau Casals, amb una ponència a càrrrec de José Ramon Ubieto, especialista en neurodidàctica, psicoanalista, consultor de l’Institut de Neurociència, i autor de diversos llibres entre d’altres, ” Infàncies hiperactivades, hiperconnectades, i hipersexualitzades”. Dijous 28 a les 17.30 h Begonya Folch, professora de secundària i especialista en recerca en innovació educativa iniciarà la sessió amb la ponència “Les emocions part integral de l’aprenentatge”; L’acte comptarà amb la participació de centres educatius de Montgat i Tiana.

Finalment, divendres 29 a les 17.30 h es clouran les Jornades amb una Xerrada-Taller “Neurociència: el cervell que aprèn” a càrrec d’Innantria que comptarà també amb la participació de les escoles bressol de Montgat i Tiana. L’acte de cloenda es celebrarà a la Sala d’Exposicions de Tiana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom